Anotace: Jedna "jiná"
Venku když to drtí mráz,
Proč se mi pak žije snáz.
V nohách míle tiše chroupou
Myšlenku tu v hlavě "hloupou"
co si sedla na srdce.
V penězích se jiní kopou
ale Štětí nemají.
Po večerech v hluku barů
Svoje štěstí hledají
Na konec té cesty čekám.
Ale zdá se stále dál.
Nebojím se nezahekám
Dobře já už ten mráz znám
Je jako já.
Jdu a od úst stoupá pára
Cesta je to daleká.
Na konci je dívka bledá
Slunce, měsíc v očích stín
A stojí tam.
Přišel jsem a jsem tu sám
za zádama mráz svůj mám
Ústa teplo salají
Rampouchy pak odtají
zas smí se tady žít.
~☆~
Pod botou tisíc a jedna jiskra,
však žádná z nich ani trochu nepálí,
tak vítají nás mrazivá zimní jitra,
přidejme do kroku, abychom se zahřáli.
Krásný adventní čas, Míro:)
18.12.2022 23:56:22 | Emily Říhová
I Tobě krásný adventní čas,
ať ve dnech se zrcadlí spousta krás.
Venku ať maluje umělec mráz
Uvnitř ať zahřeje sváteční čas.
Cukroví zavoní, i vůně jehličí
Sluníčko na sněhu barvami zakřičí
Zahřeje v krku pak teplý čaj
Ať krásné svátky všichni tak maj.
19.12.2022 09:36:00 | Protos1182
Můj velký dík za tvé krásné přání,
ať každý má všeho dostatek k mání,
ať úsměv nikomu neschází
štěstí a zdraví všechny provází...
Krásný den, Míro
19.12.2022 19:54:17 | Emily Říhová
To je taková jako když se vydám na zimní túru a nahoře v horské boudě dám horký čaj.. To je pak paráda ..
17.12.2022 10:53:40 | Vivien