Seřvali
Seřvali mě mimozemšťané
že prý jsem jaksi někdo jiný
beze zbytku, k té podívané
shromáždili davy spodiny
početních galaxií fádních
(co se jim stalo?) Z poloviny
budu z bytostí odevšadních
dvojče vesmíru jsa, ne z hlíny
seřvali mě i pozemšťané
že prý jsem ufoun, infantilní
hezoun na míru, číslo šťastné
nejvíce z nejmíň, klad stabilní
prolhaný jsem, mistr gest ladních
prasaurů mám sílu fosilní
kosmických jsa skříní výkladních
figura.. pro selfie mobilní
Přečteno 126x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Psavec
Komentáře (0)