Tulipán
Rozkvetl tulipán uprostřed ostrova,
jen malý ostrůvek uprostřed řeky,
a každý den čekal odznova,
na trochu vody, na doteky.
Nikdo však neviděl krásu té rostliny,
celý svět nevěděl, že tam teď roste,
jen tulipán počítal předlouhé vteřiny,
a poté uvadl, vždyť je to prosté...
Přečteno 167x
Tipy 16
Poslední tipující: V.N.Losinský, mkinka, Nazarian, Stanislav32, Jan Kacíř, Iva Husárková, Sonador, šerý, Bufik, Vivien, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)