Dívá se na Tebe
oči dokořán
jak okna
do světnice
Otevřené okenice
prázdná
holá
stráň
Z ledových rampouchů drobné kapičky života ...
Z paprsků odkvetlé slunečnice smích ptáčků ...
Semínka sýkory roznáší ...
K prázdné...
holé ...
stráni ... přežití.
23.12.2022 11:26:50 | Fialový metal