Milé milé, na vozíku jede ztíže, potom sněhu zbledulém
20.12.2022 12:36:40 | Dejvis
Děkuji a moc děkuji.
Ono je problém v Praze, že jen do některých tramvají se dá dostat s vozíčkem.
Časem je velká podpora v tom něco dělat, ale veřejnost by měla to dostat více do podvědomí, že čím více se bude myslet na vozíčkáře, tak tím se jako celek lidé budeme cítit líp.
20.12.2022 12:51:47 | mkinka