Krajina sněhobílá, tajemství kouzlo střídá.
Ticho, i zvuky tajemné ticho tu bývá dojemné.
Praskání ledu, šustot vloček ve větru
teplo v huňatém svetru hřejivém.
Kouzlo svíčky plamen tajemný
Ve sněhu kruh krouží dojemný
Mihotavý denní sen
nadechnout se zůstat jen.
Slyšíš, kouzlo volá
Krajkoví tajemné.
Teplo
Něha volá.
~☆~
Zimní krajky napoví něhu.)
20.12.2022 15:22:09 | Constantine