Orel
Anotace: Malování síly 2022
Dnes pršelo místo sněhu.
Já viděla orla a pole místo davu.
Sebrala jsem se do úsměvu
v proporcí jeho křídel.
Vzal dráhu a letěl.
Já byla plná obdivu z hesel.
Možná mi nesl znamení,
že příroda se zimě klaní
a má ráda svět bez zbraní.
Zpívala jsem jeho píseň
a chtěla jsem se unést
i přát si, aby svět byl v pořádku.
Vidím jeho pera tak mocná i vřelá.
Já jeho kouzlu uvěřila,
i když v duši tíhu měla.
Už letí krásným šarmem velikán.
Smekám. Ráda ho mám.
Báseň ke rtům přikládám.
Přečteno 116x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, Vladislav, Psavec, Caliéry
Komentáře (4)
Komentujících (3)