Paní Z. je v půli prosince
snáší se do mraků,
kafe, co studne mi na lince
s příchutí lijáků,
a na sklo čmárá sbírku sonetů,
co po mrazu a zmaru voní,
na konci roku
život jako román
a přitom jedna holá věta –
Paní Z. je doma...
AB #sbírkaVeršeZeMě