Orel se vznesl,
proti slunci letí.
Dívám se za ním osleplý,
po paměti.
Zda mává křídly,
to nevidím.
Ke slunci odletět,
chtěl bych s ním.
Jsem jenom člověk
bez křídel, však,
křídla mít, s ním letěl bych,
jako pták.
Ve snu se můžeš vznést jako orel
vrcholky hor v letu sledovat.
Měnit svou výšku
mít volné nebe
ve snu si létej
jako pták.
:)
To je pěkné.
Taky jsem o něm jednu napsala.ovšem zas ta inspirace byla vedena i láskou. A pak i Mig 21 :D
https://www.liter.cz/basne-laska-874833-cist
.
Měj se fajn Kane
20.12.2022 18:59:42 | jenommarie
Děkuji za komentář.
20.12.2022 19:13:11 | Kan
Možná křídla máme. Možná jen záleží na našem rozpětí svobody. Když, tak přejme si dobrý kurs*
20.12.2022 16:16:46 | šerý
Již letíš ;-)
Pevně připoutaný k Zemi ...
K matce všech matek.
Ať let se Ti vydaří.
20.12.2022 13:47:01 | Fialový metal