Náledí
Anotace: Malování síly 2022
Snažím se myslet,
že mi to nevadí.
Pankrác a jdu pomalu.
Trubte si auta na přechodu.
Právě jde kachna,
co se bojí.
Nepřiměřená obuv jí strojí.
To by chtělo horské boty,
ale k tomu nejdou šaty.
Modlím se a jdu.
Nestihnu zelenou.
Myslete za holku bláznivou,
to se prostě nedá.
Kluzká voda i krach.
Přešla jsem a v duši zvrat.
Já vím,
první škobrtnutí,
začalo u vrat.
Klouzám se i nadávám.
Dlažební kostky dnes nemají šarm.
Pozor, zase padám.
V hlavě alarm.
A tvrdou peřinu mám.
Bod dopadu rovná se tíze.
Vstávám bez puchýře.
Za to si zpívám.
Co nadělám?
Vzducholoď nemám.
Ta la lam.
Přečteno 101x
Tipy 8
Poslední tipující: Bufik, Stanislav32, Psavec, Fialový metal, Protos1182, Marry31
Komentáře (4)
Komentujících (3)