Ráno
Anotace: Malování síly 2022
Jako kočka rozlámaná
k starostem upoutaná,
co jí děsí i stěna,
už jsem se vyklubala
a slovem přála.
Den vrcholí až v nekonečnu.
Z okna Praha a u něj si sednu.
Ty střechy bílé i milé.
Hladím je v plné síle.
Hledám klubíčko
a s ním si hraji,
ať den smutkem nekalí.
Zdravím srdcem kamarádi.
Přečteno 111x
Tipy 16
Poslední tipující: Sonador, Dejvis, Bufik, Fialový metal, Psavec, Stanislav32, Kan, Caliéry
Komentáře (6)
Komentujících (4)