Děkuji za klid, který mi byl dán
za pohled bez žádostí
za to, že v srdci svém harmonii mám
a ticho mou mysl hostí
Ta cesta k rovnováze
běží však jak po lanové dráze
na vrcholu propadá se do hlubin
však vděčná jsem, že tu i výkyv byl
A v tomto stavu ukotvení
chci setrvat-aspoň do rozednění
po Slunovratu přijde nový čas
Co přinese?
Neví nikdo z nás
Dnes otvírá se okno
k těm opravdovým změnám
mám chuť to všechno spustit?
Upřímně řeknu...nemám
Vesmír se ale neptá
strčí mě pěkně z kopce
když Slunce Jupitera
tlačí na rohy Skopce
dva dny to bude trvat
než vyklidí oblohu
a hned potom tu bude
Nov přímo v Kozorohu
dnes ujasním si plány
a v mapách cesty příští
dnes...právě dnes je chvíle
vytýčit cíle příští
rozhodnout se, co vítám
a co už nechci vléci
dnes nový zítřek svítá
no tak se raduj přeci!!!
21.12.2022 10:13:16 | stormeater