Sbírka: V krajině
Stáli jsme nehnutě
dobrých pár chvil
na jednom hezkém místě
na malém pahorku s výhledem na město
a kolem létaly písně
Už jsem tam párkrát byl
jen to nikdy nebylo tak krásný
chci říct..
našel jsem se v tobě
ve tvých očích
ve tvém srdci
ve tvých básních