Dužina a slupka
alfa a omega.
Hvězda či kříž
Smutná a veselá
Červená, nebo žlutá jen
sladké kouzlo či kyselé
Dokud to nepoznáš
Začíná nový den.
Koukni a ochutnej
Řízni a přesvěč se.
Uvidíš, ochutnáš
Tajemství kouzelné.
~☆~
Je někdy s jádrem, pudla*
30.12.2022 16:45:14 | šerý
Cool a přeci pravdivé...
22.12.2022 20:18:36 | Caliéry
Úplný had z ráje. Pěkné.
22.12.2022 15:59:46 | Friday
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?