Myslela jsem to tak, jak je to tam napsaný :-D Ráda bych si vydělala nějaké peníze na cestu do Norska.. Ono mě to tam vždycky nějak lákalo :-D Žádnou alegorii v tom nehledej :-D No, měla jsem zato, že jsi tam byl, ale vůbec nevím, proč jsem si spojila to Norsko zrovna s Tvojí osobou, prostě mě to napadlo...
Tvou poezii mám ráda, jsi fajn člověk s fajn názory that I respect...:))
08.04.2007 22:42:00 | Jasmin de Paris
Ahojky, jsem moc ráda, že ses zastavil na okamžik u mé poezie... Jinak, chtěla jsem se zeptat, nevím, jestli jsem se zrovna nespletla, ale budiž...Nemáš Ty náhodou nějaké zkušenosti s Norskem???
08.04.2007 09:36:00 | Jasmin de Paris
Nevím proč by tě taky měli moje básničky zajímat...Sorry,ale nedostalo mě to...jasně že ne,protože je nepíšu pro tebe,ale pro sebe.AhoY!
24.03.2007 14:27:00 | ticho