Já četl jednu báseň,
slov křehkých plna byla.
Jako planá růže,
ta slova se mi zalíbila.
Báseň - dívka mladá psala
duší svojí otevřenou.
V těch slovech bylo skryto,
že v těle dívky, už je ženou.
Ta slova jsem si schoval
na místě nejskrytějším.
Když mě chmury trápí,
tou básní se těším.