Nevšední
Anotace: Malování síly 2022
Praha je mokrá a bez sněhu.
Zažila velkou oblevu.
Já trmácím se ulicemi.
Ty staré zástavy sluší dni.
Noha se neklouže
a to je dobře.
Unikám všemu
a je mi blaze.
Tam pejsek ke mě čuchá.
Je cizí, ale láskou brouká.
A tak si šlapu dál.
Houkačka drnčí a pražský stres.
Přešla jsem suchou nohou
a dala pár přímých vět.
Praha je krásná.
Jen jí rozumět.
Přečteno 88x
Tipy 14
Poslední tipující: Jan Kacíř, Iva Husárková, Psavec, Stanislav32, Fialový metal, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)