Vzpomínka na Evu
Anotace: Malování síly 2022
Byla tu Kája,
volá máma.
Já se sotva dobelhala,
když zazvonila.
Ona ví,
že mi to nechodí.
Víš, šla na Malvazinky za mámou
a stavila se s láskou.
Už je jí 55 a má pořád,
co dělat.
Vzpomínali jsme na Evu
a dívali se nahoru.
Dneska byly krásné mraky.
My víme, že stavila se z nebes taky.
Přečteno 91x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, Iva Husárková, kudlankaW, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (3)