Krásné svátky všem,
ať život jak slunečný den
provází všechny životem.
Teplo, pohodu a klid
ať každý nalezne.
A radost i zdraví ho obejme
~☆~
Krásné vánoce Vám všem.
Děkuji i tobě krásné svátky. A ať se ti splní nějaký sen, když je ten čas zázraků...
24.12.2022 15:09:57 | Lexi