U svatého Antonína
Anotace: Malování lásky 2022
Kristus blízký a přijímá.
Dominanta i perla dávnověku.
Tady dostávám i lapám po dechu.
Po mši všichni se rozchází.
Staří i mladí a necítí závaží.
Praha je vděčná historii,
nese titul ve zbožném kroji.
Slovanský betlém mě dojímá.
Víra tu není rutina.
Stromeček štěstí se usmívá.
Narodil se Kristus.
Krásná novina.
Koleda zní dobrotivá.
S věřícími nejsem sama.
Oduševnělá.
Svíce lásky pro nás plá.
Přečteno 96x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, kozorožka, Fialový metal, Dejvis, Caliéry, Iva Husárková, Stanislav32
Komentáře (4)
Komentujících (3)