Doba je zmatená, temná a nelehká,
se slzou dojetí rozešlu péefka...
Půlnoční zazvoní, zpěv koled utichá,
zítra si vrazíme zas kudlu do břicha.
Já jsem z jineho kmene
celý rok je válečnou stezkou
se soky bojuji, kravku slibuji
jen za divošku českou.
Máš to trefné. Kolem už tolik kudel v břichu. Tak mnoho zdraví... a teď zapíchnout jen, republiku.
30.12.2022 21:24:32 | šerý
Takový drsněnky mám ráda , inu když ne břicho, nastavme rač záda...viď Jidášku ;-)
26.12.2022 12:53:55 | básněnka
do břicha raděj ne… dívat se do očí?
nejsem zas takový odvážný zlořád…
raději počkám, až bližní se otočí –
já vrážím tradičně kudlu vždy do zad
25.12.2022 08:36:04 | ZH