Hvězdy v černi noci,
Pod nimi bělostný sníh.
Měsíc na plno svítí
Stíny tečou v ulicích.
Stromy jíněné,
stíny bezedné.
Bělostná zář
Dech se tají.
Měsíc a sníh
Hvězdy a tma
Krása bezbřehá
Zima ji zná
~☆~
tajil jsem dech .)
27.12.2022 09:27:05 | Constantine