Na pomezí Lužických hor
Anotace: Malování síly 2022
Je vlhko, bláto.
Žádný sníh.
Tady je sever
a nyní zima nic.
Voda teče a mluví.
Škála barev spíše konec podzimu.
Dívám se za koňským výběhem.
Venkov a křepelky.
Tady jsem chodila
a hledala pastelky.
Cesty němé a krásné
jsou živé i vábivé.
Příroda se snoubí
a je čistá i ledacos promine.
Ach, milý deštivý dne.
Přečteno 82x
Tipy 13
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, Kan, V.N.Losinský, Frr
Komentáře (0)