Za oponou
Anotace: Malování síly 2022
Hra začíná.
Herečka plá.
Fórum dýchá.
Střed jeviště
je jako kluziště
v jinotaji masky.
Ach, zítřky.
Dějství se propadá
v koruně autora.
Myšlenka vyvěrá.
Ke slovu pokora.
Moment, závora.
Stop.
Text končí
a život začíná.
Pak zůstává kávová přestávka
s cigárem hraje zahálka.
Pozítří, nová klouzačka.
Přečteno 109x
Tipy 12
Poslední tipující: jenommarie, Dejvis, Amonasr, Stanislav32, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (2)