Kam zmizeli motýli,
ti modří, co náhle odletěli ?
Vždyť ještě před chvílí,
na odlet nemysleli.
To možná vítr je s sebou vzal,
na pouti své, po dalekém světě.
Třeba je po kraji rozfoukal,
možná, že, i po celé planetě.
Kam zmizeli všichni ti motýli,
ti, co tak náhle odletěli ?
Jediné mrknutí, a už tu nebyli;
ptal jsem se lidí – nevěděli.
Ta se mi líbí moc :) jen tak si odletět z těmi motýli... alespoň na chvíli...
29.12.2022 19:44:59 | Narra
Ve stínu modrásků
větřík se zvedl
pod jejich křídly
zrodil se sen.
Kam asi zmizeli
ti modří motýli
byli tu vůbec
snad na chvíli jen*;)
29.12.2022 17:34:20 | jenommarie