Dnešní
Anotace: Malování síly 2022
Dnes nemyslím na horory,
co se mi zdají.
Tkám básně v jinotaji
a přání z dlaní.
Jsem svojí paní,
tam při východu slunce
kvetu pro umělce.
Je ráno s fotografií na rtech.
Nohy se rozejdou tam i zpět.
Objev, smích i zlatý střed.
Kus srdce i námět.
Jsem vaše z království
nalezených vět.
Prším i duním salvou,
duší ženskou i obrněnou,
přesto milou i bezelstnou.
A tak se rodí óda radosti.
Probuzené slunce od kostí.
Přečteno 108x
Tipy 21
Poslední tipující: jenommarie, šerý, Stanislav32, Iva Husárková, Amonasr, Kan, Marten, Sonador, Fialový metal, kozorožka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (3)