Tóny nesou se
Ti myslí
A odráží se
Skrze symfonii
Jako zrcadlo
Rozumíš jim
Ale nechceš
Je nechat odplout
A tak nic neříkáš
Jen nasloucháš
Ticho má tolik osnov
A jeho melodie
Je jako silná řeka
Ale taky umí být jemná
Jako pomalu tající vločka
Tóny ticha rozplývají se
Ti na špičce jazyka
Když stále nic neříkáš
A čekáš, co ozvěna času
Prozradí za tebe
Třeba jednou
Řekne všechno
Zatímco tvé výmluvné nic
Složí vlastní árii
O dalším západu slunce