Anotace: ...
no...mám teda smíšené pocity - nikoli však nad kvalitou toho, co píšeš (opět to má styl a pointu a je mi už trapné dávat 100, ale co, když si to zasloužíš tak proč ne), nýbrž nad tím, co mi ta báseňka řekla...dala mi něco si uvědomit(...) takže DÍK!
06.04.2007 22:45:00 | Paralelní možnosti
No.. já v tom vidím moudrost..je tam nebo jsem blázen?:o) heh, já myslím, že tam je a nikdo mi to nevymluví.
24.03.2007 18:42:00 | BlackTangerine
heh.. :D bych řekla, že právě pro tu samotu byla tak moc při smyslech...
24.03.2007 14:19:00 | Zamilovaná do nezamilované doby