Na sjezdovkách i pod nimi
prohánět se, svařákem ruce hřát
Na svahu i pod ním
s lyžemi na "honěnou" hrát.
Veselý smích
mrazem tváře červené.
Toulat se po horách
Užívat krásy každého dne.
~☆~
Tak to je ono! Užít si každého dne*
31.12.2022 18:53:06 | šerý
To je moc pěkná vize.
30.12.2022 17:24:52 | kozorožka
...Můza se musí prohánět...;-)třeba po sjezdovce...
30.12.2022 17:16:45 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?