Anotace: ...
když se rozešli
odjel Oskar do Španělska
sbírat pomeranče
jednou vyškrábal nožíkem
na pomeranč vzkaz
POŘÁD TĚ MILUJI, ANNO
že si ho Anna někdy přečte
ani trochu nedoufal
když se pomeranče
dostaly na pulty obchodů
víš kdo si koupil
ten pomeranč se vzkazem?
byl to Gracjan Dziwniew
polský fotbalový chuligán
cestou na zápas
Śląsk Wrocław - Lech Poznań
toho nápisu si vůbec nevšiml
těšil se až někomu rozbije tlamu
Anna už měla dávno jinýho frajera
ze života míjených...Anča měla mezitím, než vyškrábal svůj vzkaz, deset jiných a patnáct další koketně sváděla...to je život
30.12.2022 00:18:43 | stormeater