Jednou pochopíš
i Ty
že všechno co myslím, že má smysl
i když to nemá svůj řád
je v mých očích
dokonalé
je správné
je fajn
je dobré
dostačující
má opodstatnění
.
.
asi
možná
.
podle MĚ !!!
.
.
.
někdy
výjmečně...
občas.
.
.
.
.
pro TEBE...
a pak ji vidíš smutnou, balit si věci
nic neříká
Jen v jejich očích vidíš – netrefil ses