Anotace: Všem lidem dobré vůle
Končí
Konečně
Tento rok
Byl velmi špatný krok
Snad nový přinese
Vyhlídky lepší
Že by alespoň recese
Bylo by to hezčí
Všem s duší spisovatele nebo básníka
Krásný a šťastný nový rok
Od jednoho chasníka
Ať uděláte ten správný krok ....
!!!!Na zdraví!!!!!