Anotace: z cyklu To snad není pravda (sbírka nebyla nominována na cenu Magnesia litera 2022)
Sbírka: To snad není pravda
Nepohodlný kolega
Z pivovaru střední velikosti propustili skladníka
ve zkušební době.
A co je na tom? pomyslíte si.
Byl to zdatný pijan, víte?
A to se tam nikomu moc nelíbilo.
Dokonce
toho za šichtu vymlasknul víc než lidé s praxí,
kteří v podniku byli již několik let.
.