Reincarnacio praecox
Včera jsem trochu umřel snad
a ráno zmrtvýchvstal.
Jestli je tohle listopad,
co asi přijde dál.
.
Dneska jsem tady. Divná věc.
Myšlenky objal mráz.
Jestli je tohle prosinec,
kdo v mojí hlavě zhas?
.
Až rok se s rokem zamění
a jaro rozkvete,
roztemním všechna zatmění
a dám si repete.
Přečteno 160x
Tipy 18
Poslední tipující: jenommarie, šerý, mkinka, Marten, danaska, Fialový metal, Psavec, Jan Kacíř, Kan, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)