Ať
Anotace: Malování síly 2022
Ať proudí správná krev,
co vede nás a netáhne zpět.
Ať náš krk se dostane ze sevření
a pokloníme se i umění,
co krachy utlumí.
Starý rok končí v numerologii slov.
Táhnou se horoskopické vize
i třepe se žlutý kov.
Prázdno nezaplní se materiálním dnem.
Ještě je brzo v dobré obrátit
a nakousnout svůj sen.
Amen všem.
Ať žijeme s láskou
a bez záměn.
Všem krásný rok
s pokorou ať je naplněn.
Přečteno 129x
Tipy 19
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková, Frr, Marten, Fil, Sonador, Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Fialový metal, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)