Prorok
přináším znamení
že lidé na své pouti
životem znavení
co starostmi se rmoutí
dosáhnou pokoje
.
přináším znamení
že samo slovo je
mocnější ostří meče
a tam kde řeka teče
úhor se zazelená
.
jak Máří Magdaléna
uzdravena z všech trýzní
spočnula v Jeho přízni
.
všem kdo jsou zranění
přináším znamení
Přečteno 175x
Tipy 15
Poslední tipující: Sonador, šerý, jenommarie, Psavec, mkinka, kozorožka, Kan, Frr, paradoxy, Stanislav32, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)