Anotace: osamělá železná lady...
ty umíš perfektně popisovat jenom zdánlivé maličkosti a máš ohromnou fantazii...to se mi strašně líbí...takoví lidé tu chyběli:)
nazvala bych to prostě fresh style;)
27.03.2007 11:46:00 | Lizzzie
připadám si provinile... protože mám na stole lampičku! konečně vim, jak to bylo, v noci ji vezmu a odnesu zpátky, k mámě...;))
24.03.2007 16:57:00 | nonick