Co všechno
Anotace: Malování života 2023
Co všechno si vzít do hrobu?
Dobrou náladu i trpělivost přes sílu.
Dívám se na víka z mramoru.
Zůstane pár prachu popela.
Myšlenka zbloudilá.
Za sto let.
Kdo vzpomene si, že jsem žila?
Nechám obraz, co se jednou rozmočí
nebo přečká výročí.
Kdo zalije kytku?
Příroda sama.
Mnoho hrobů svůj osud má.
Dívám se.
Rodinná pouta roztrhaná.
Ve smrti jednou budu sama.
Víra zbývá.
Bůh přijde a jemu se má duše odevzdá.
Ruka k němu padá.
On jediné, kde není zrada.
Přečteno 97x
Tipy 15
Poslední tipující: Amonasr, Jan Kacíř, Lioness, Psavec, Marry31, Marten, Stanislav32, šerý, Fialový metal
Komentáře (8)
Komentujících (5)