Slova
Jste mí posluchači
Obrazy mé mysli
Když uleháte
Bok po boku
S tichem
Léta bojů
A srdečních nepokojů
Vás dovedly až sem
Za okraj vás samých
Do země, kde váhy
Jsou vyrovnány
A tak mlčíte
Když ticho k vám
Promlouvá
A nasloucháte
V pokoře
Noční obloze
Slova
Z víru probdělých nocí
Plných bouří a hurikánů
Našly jste v mlze
Vlastní cestu
Do krajiny tiché moci
A svět
Je najednou plný
I bez všech těch
Nevyřčených vět
Co se rozutekly
Za ozvěnou minulosti
A tak místo
Popsaných stěn
A listů papíru
Odrážíte klidnou
Jezerní hladinu
V mém nitru