Slzy a bolest v duši,
Duše umírá, ta to tuší.
Slzy jako krůpěj deště,
Zbij mě nahou znova ještě
Kapky a vločky na moje líce padají,
Padají na moje nahé tělo,
Které už dávno není tak vnímavé.
Tělo, které necítí
Slzy, které jen svěřují
Moje city, které necítí.
S lahví půlnočního vína to není ta dojímavé
Duše umírá, cítím,
Já nejsem já a kdo ví.
Bolesti plná, s přáním uzdravení
Těchto lidí této země....