Někdy je těžké věřit na zázraky
v prostoru mraků se ztrácejí
a Ty, co zachytím ve své dlani
mě někdy i k rozpakům přimějí
Někdy je těžké věřit v dobré časy
když kolem slyšíš střelbu děl
však úděl náš je kráčet dále
ač myslíš, že svět snad zešílel
Někdy je těžké zvednout hlavu
když slzy chodník zkrápějí
v duši své hledám místo
a hluboko v ni NADĚJI