Praze
Anotace: Barevnost života 2023.
S duší jít i s tónem knih.
Má tak být.
Někdy je lepší nemluvit
a tiše vůkol příst.
Jen otřít se o nohy
jako kočka, co skáče na krovy.
Tak dumám Prahou mou,
ať slova se stanou milou veličinou.
Hradčany přilnou vlnou.
Povltaví dojme duší zlatou.
Karel IV. věděl, proč má to tu rád.
Sním o pár století zpátky.
Inspirace cloumá vrátky.
Průvod přede mnou i jásot historie.
Praha je důkaz,
že češství imponuje.
Hrdost, krev v nás žije.
Přečteno 112x
Tipy 18
Poslední tipující: Bufik, Iva Husárková, kozorožka, Kan, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, Psavec, Fialový metal, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)