Za oknem tiše, tiše sněží,
vločka za vločkou do trávy padá.
Venku u řeky, na nábřeží,
do vody skočit chce žena mladá.
Náhodný kolemjdoucí – zabrání
hrozný čin ženě dokonat.
Na stromech zvědaví havrani,
hladoví dnes půjdou spát.
Někdy je strůjcem štěstí,
někdo cizí, z jiného světa.
Jde kolem v parku, či na náměstí,
pak zmizí, jak uhaslá cigareta.
Krásně vykreslená atmosféra. Někdy se stačí jen dívat a nebýt lhostejní k okolí
04.01.2023 10:23:01 | Marry31