Dnešní
Anotace: Barevnost života 2023
Klepe se mi ruka,
svítá a den bliká.
Ozvěna v hlavě
jako semafor.
Holka, pozor.
Vyhýbám se a slyším tón.
Je ráno a velký shon.
Trochu jsem slon.
Zvuk dupe metrem
i plní se kyslíkem,
nepřemýšlím, kde vlastně jsem.
Kávu jsem vypila poloviční.
Trochu jsem nadechla kofein v ní.
Příběh lidí za zdí.
Praha je labyrint a občas mží.
Obrazy tváří s lží.
Jen strom na Pankráci,
dá si se mnou práci
i větvě mě objímají.
Je manekýn němý.
Houkačka.
Ne. Den hodiny jí.
Přečteno 169x
Tipy 27
Poslední tipující: Friday, Amonasr, Iva Husárková, Bufik, Marten, Kan, Koala, Stanislav32, Fialový metal, Psavec, ...
Komentáře (19)
Komentujících (8)