Mlčky hledí
v zákoutí mlhy
Stromoví
Měsíc vyčnívá
v korunách
Mlhový opar
lenivě
k výšinám
vystoupá
V zákoutí cest
může kvést ...
Co oči nevidí
"Než mlhový opar"
Slunce rozpustí.
ST*
06.01.2023 09:57:48 | Fialový metal
líbí se mi ST*
opakuji svou stařičkou:
"cesta ve psí
polí knot
ržá díra nocí
jařin kost"..
06.01.2023 08:50:22 | Frr
ve slepých ramenech řeky
nad hladinou páry
svit Měsíce je protíná
a z nich vystupují
prapodivné tvary
divadlo noci začíná
krásná atmosféra...děkuji
06.01.2023 08:11:45 | stormeater