Sbírka: Trinita - o pohledu shora
A kdybych mluvil
jazyky andělskými,
bez lásky byl bych
jen puklou zvonovinou.
.
I s darem proroctví,
poznání, s darem víry
co hory přenáší,
bez lásky budeš jinou.
.
A když nás osud kroutí
že div se neumírá,
když se nám krátí dech
a samotný Bůh ztich,
.
vždycky prý zůstanou ti
naděje, láska, víra.
Však láska ze všech třech,
ta největší je z nich.
mám tahle Pavlova slova moc ráda, považuju je za jedny z nejsilnějších v novém zákoně... moc pěkné ozvěny*
06.01.2023 08:33:24 | Sonador
ano...srdce je chrám a láska je v něm Duchem svatým
06.01.2023 08:01:28 | stormeater