Anotace: ...
měl jsem krásnou kytaru
a spoustu krásných dívek
scházely se u mě doma
dveře se tam netrhly
každou ženu uhranul
můj červený stratocaster
stačilo zahrát Guns N‘ Roses
a sténaly: fuck me faster!
milovaly když mé prsty
plynule klouzaly po pražcích
když se ladně posouvaly
od strun až na dívčí klín
samozřejmě je to lež
nikdy jsem žádnou kytaru neměl
pracuji v cihelně
mám lupenku
a problém s gamblingem
Guns N‘ Roses neposlouchám
Ten lepší alternativní svět. Kdo nechtěl by jej prožít nazpaměť.
Ale to máš dobrý.* A ten střízlivej obrat v skutečnost. Jako bys u norkového kožichu, pojednou obrátil dlouho prázdnou a děravou kapsu.
06.01.2023 16:43:54 | šerý
Tak tohle je paráda. Hodně z nás takhle sní, někteří dokonce o sobě různé věci šíří. A tohle mě fakt zaujalo, potěšilo a nadchlo.
Jo a já GNR poslouchám... Zrovna včera jsem měl na sobě jejich triko...
06.01.2023 13:31:19 | Koala
i dělník v cihelně může snít o červené kytaře v klíně ;))
06.01.2023 08:21:14 | stormeater