Prodala jsi svůj dům
S hvězdou co nad ním visí
V opilé půlnoci
Rozsévám kompromisy
Jež vždycky tady byly
Ve chvíli blouznění
V záhybu potácení
Prodala si svůj dům
S ránem do zapomnění
27.12.2022, 2.1.2023
No asi básenka napsaná v dost tragického obalu. Až mě zachladlo.
Moc pěkná poetická epizodka*
06.01.2023 19:27:56 | šerý