Pohledy do očí,
vnitřní chvění,
lásku svou zúročí
při rozednění.
Zůstanou vzpomínky,
v paměti, ve dlani,
z lásky kamínky,
projasní svítání.
Sluneční úsměvy
na rosu jiskřící,
holubí nápěvy,
táhnou se ulicí.
Budí se den
k práci a pro lásku,
z blýskavých oblázků,
odvanul sen.
Také se připojuji k chvále. Moc hezké. Takže ST a pozdrav z Prahy. Daniela
08.01.2023 19:25:17 | danaska
Jemné a tak i pravdivé.
Každý Nový den
pod víčky schovaný sen.
08.01.2023 11:05:14 | jenommarie
Pěkné, děkuji za komentář.
08.01.2023 11:21:55 | Kan