Čaj
Anotace: Barevnost života 2023
Beru špetku na jazyk,
vše rozlévá se, jak má být.
V hlavě barvy mluví.
Ještě med s láskou daný.
Včelky posbíraly.
Sadská je v tichu.
Stmívá se v živůtku.
Piji svou dobrůtku.
Ňam a líbám pohádku.
Dobrou noc, měsíčku.
Slova češu a s nimi kvetu.
Jsem Vaše Jitu.
Přečteno 93x
Tipy 17
Poslední tipující: Dejvis, Iva Husárková, šerý, Vivien, Bufik, kozorožka, Fialový metal, Psavec, Stanislav32, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)